Me Automaalit.net työntekijät uskomme, että jokainen auto on korjaamisen arvoinen. Siksi haluamme tarjota laadukkaat automaalit ihan jokaiselle.Tehdään maailmasta yhdessä värikkäämpi, siihen tähtäämme täällä Automaalit.netissä.

 

Jokainen automaalia kaipaava asiakas on meille tervetullut, olit sitten yhden naarmun korjaaja tai iso maalaamo. Palvelemme yritysasiakkaita, kuten automaalaamot, fixaamot sekä pienet korjaamot. Emme kuitenkaan unohda sinua hyvä yksityinen asiakas.

 

Koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua jokaisessa vaiheessa läpi tilaus- ja maalausprosessin, unohtamatta tuotesuosituksia. Kysythän siis rohkeasti apua asiakaspalvelijaltamme!

 

Verkkokaupastamme löydät auton maalit, tarvikkeet ja hoitoaineet jokaiseen lähtöön. Sekoitamme automaalit värikoodilla sekä toiveiden mukaan. Tai jos haluat tule käymään noutopisteessämme. Tilaa sävytetyt automaalit sekä spraymaalit, fillerit tai tarvikkeet nopeasti toimitettuna Postnordin tai Matkahuollon kautta, jopa ilman toimituskuluja.

 

Neljä asiaa miksi on Cool olla meidän asiakas:

 1. Tuomme laadukkaat automaalit suoraan kotiisi.

Käytämme laadukkaiksi testattuja ja arvioituja tuotteita, kuten Devilbiss, Troton, Profix, Tectyl, APP, Mipa, 3M, ja Nothern Lights. Meiltä löytyy automaaleja ja tarvikkeita ammattilaisille sekä harrastelijoille. Voit myös asioida meidän noutopisteessä Vantaalla.
 

 2. Meillä Automaalit.net verkkokaupassa on ilmainen toimitus yli 170€ tilauksiin.

Voit tehdä isomman tai pienemmän tilauksen Automaalit.net verkkokaupasta ilman huolta suurista toimituskuluista. Alle 120,00€ tilauksissa toimituskulut on vain 9,90€. Kun tilauksen arvo ylittää 120,00€, toimituskuluja ei ole (postnord mypack collect toimitustapa). Tilasit paketin minnepäin Suomea tahansa. Pois lukien Matkahuollon Ovelle sekä Postnord MyPack Home toimitus.

 3. Autamme, että sinulla on aina oikeat ja yhteensopivat tuotteet.

Auton maalauksen asiantuntijamme pitävät asiakkaiden projekteista huolta tarjoamalla ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua myös ensikertalaisille. Auton maalaus -oppaat ja -videot auttavat asiakkaita myös saavuttamaan erinomaisen lopputuloksen. Myynnissä olevat tuotteet ovat toistensa kanssa yhteensopivia ja lisäksi asiantuntijamme analysoivat jokaisen tilauksen ja ilmoittavat asiakkaalle mikäli tilauksesta esim. puuttuu jokin tärkeä komponentti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Myynnissä on turvallisia tuotteita mitkä täyttävät nykyaikaiset normit turvalliselle automaalaukselle.

 4. Valmistamme maalit aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Sävytämme 900.000 eri sävyä tarkkojen värikarttojen ja kaavojen avulla. Asiakkaan tulee antaa vain värikoodi. Värikoodilla voimme valmistaa juuri oikean sävyn tai asiakas voi toimittaa meille myös värimallin, josta voimme verrata oikean sävyn. Pyrimme aina yhdessä asiakkaan kanssa löytämään ajoneuvoihin oikean värin.

 

5. 100% kotimainen yritys

Olemme 100% kotimainen perheyritys ja toimimme seuraavien arvojen mukaisesti: luotettavuus, rehellisyys, läpinäkyvyys ja turvallisuus
 

Lisätietoa Automaaleista:

Jos automaalit ja automaalaus eivät ole vielä tuttuja ja olet harrastaja, joka kaipaa automaaluksesta lisätietoa niin löydät niitä täältä: