Profix Aqualine 2G metalli- / helmiäismassa

Ilmoita saatavuudesta
84,00 / l

Profix Aqualine 2G - täysin uudistunut vesiohenteinen värimassa.

Uudistuneessa sävytysjärjestelmässä on täydellinen värivalikoima metalli- ja helmiäisvärejä, sekä merkittävästi parantunut väritarkkuus. Profix 2G on nopea kuivumaan, sekä omaa erittäin hyvän peitto-ominaisuuden, jopa kaikkien hankalimmissa väreissä. Profix sopii täydellisesti myös paikkamaalauksiin sekä häivytyksiin.

Profix värikirjastomme sisältää yli 5000 maalattua värimallia, joilla voimme selvittää hankalatkin sävyt, jos värikoodia ei ole tiedossa. Värikartasto päivittyy jatkuvasti joka takaa paremman väritarkkuuden. Voit lähettää meillä esim. tankinluukun värin selvitykseen.

 

Ohjeita maalaukseen:
1. kerros: Harso, nopea ja kevyt kerros maalia. Anna pohja kuultaa hieman läpi.
2. kerros: Märkä, heti harson jälkeen, ei välihaihdutusta. Tämä kerros on ''täysi'', eikä pohja saa kuultaa enää läpi. Voit toistaa tämän kohdan, jos pinta ei näytä hyvälle.
3. kerros: Pisarrus, missä märkien kerrosten jälkeen pidä välihaihdutus 10-15 minuuttia. Pudota ruiskutuspaine 1,5 bar, mutta muuten pidä ruiskunasetukset samana. Pisarrus saa metallin/helmiäisen "oikeaan asentoon" sekä estää pilveilyä. Pisarruksen jälkeen pinta näyttää ns. appelsiinipinnalle, johtuen siitä että väriä on paljon pinnassa, ruiskutettuna pienellä paineella. Kuivuessaan pinta tasoittuu täydelliseksi!
4. kerros: Lakkaus. Kun värimassa on kuivunut täysin mataksi, lakataan pinta. Suosittelemme käyttämään HS-kirkaslakkoja.

 

Teknisiä tietoja maalaukseen:

  • Ohennus 5-15% CP010 ohenteella
  • Suutinkoko: 1,2mm-1,4mm
  • Kerrokset: 1-3 tai 1-4 riippuen värin peittävyydestä
  • Sekoita erittäin hyvin, sekä tarkista sävy ennen maalausta!
  • Kaada maali värisihdin läpi!
  • Valitse CP012 kiihdytin, mikäli haluat nopeuttaa kuivumista

Tuote on ruiskuvalmis, eli tuote on ohennettu valmiiksi. 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Värisihti
Nyt 0,70

Selaa tätä tuoteryhmää: Metallivärit
Powered by Powered by