Värikartat ja värinumerot

Tarvitsetko apua värikoodien kanssa, tästä osiosta löydät muutamia vinkkejä miten löydät autostasi värikoodin omatoimisesti.

Värinumeroiden avulla asiantuntijamme sekoittavat maalin sävyt juuri sellaisiksi kuin haluat. Meiltä löytyy kaavat yli 900.000 eri sävyyn. Edustamamme maalimerkit pitävät jatkuvasti yllä kaavarekisteriä uusien ja myös vanhojen autojen osalta. Mikäli haluat käyttää autosi alkuperäissävyä, niin värikoodi löytyy jostakin päin autoasi yleensä johonkin laattaan merkittynä.

Auton_varinumero

Värikoodin ja laatan sijaintikartta autossasi >>

 

Tarjoamme myös virtuaalista värikarttaa josta pääset katsomaan sävyjä. Muista kuitenkin, että jokainen sävy tietokoneen, puhelimen tai muun laitteen näytöllä voi olla todellisuudesta poikkeava. Tarkkoihin värivertailuihin tarvitaan aina maalattu värimalli. Ennen virallista maalausta on myös hyvä maalata pieni värimalli.

Tässä joitakin linkkejä, joista voi olla myös apua värikoodin etsimisessä:

 

Eikö sivusta ollut apua? Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun, voit lähettää myös kuvan tyyppikilvestä tai huoltovihkosta meidän whats app:iin ja neuvomme sinua mikä on värikoodi. Whats App numero 050 576 0212.


Värikoodin sijainnit

Tänne olemme listanneet yleisimmät merkit sekä ohjeet miten mahdollisesti löydät värikoodin.

Värikoodin variaatiot

Tässä osiossa kerrotaan värikoodien variaatioista ja millä perusteelle valitsemme variaatiot.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Powered by Powered by