Tarvikkeet

Tarvikeosastolta löydät kaiken tarvittavan maalaustöihin ja muuhun auton kunnossapitoon! Valikoimasta löytyy laaja valikoima kovetteita, ohenteita ja maaliruiskuja, jotka takaavat onnistuneen lopputuloksen. Lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima autonfiksaus- ja puhdistustuotteita, kuten vahoja, pesuaineita ja yliteippausvinyylejä, jotka auttavat pitämään autosi hyvässä kunnossa ja tekemään siitä juuri sellaisen kuin haluat!

 


Kovetteet

Tältä sivulta löydät kaikki tarvittavat kovetteet, joita pitää ostaa erikseen maaleihin ja kittaukseen. Valikoimastamme löytyy kovetteita eri kokoisina ja eri nopeuksisina, jotta voit valita juuri tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Ohenteet

Tervetuloa tutustumaan ohenteiden valikoimaamme! Ohenteet ovat tärkeä osa maalausprosessia ja niiden oikeaoppinen käyttö takaa hyvän lopputuloksen. Meiltä löydät kaikki tarvittavat ohenteet maaleihimme, jotta saat maalattavalle pinnalle juuri sopivan koostumuksen. 

Maaliruiskut

Meiltä löytyy laaja valikoima maaliruiskuja ja tarvikkeita, jotka sopivat harrastajien ja ammattilaisten käyttöön. Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri, löydät meiltä varmasti tarvittavat maaliruiskut maalaukseen. 

Auton maalaustarvikkeet

Täältä löydät kaiken tarvittavan maalaustöihin! Meidän valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit, kuten puhdistusvälineet ja -aineet, maalarinteipit, hiontapaperit, suojaukseen tarvittavat tarvikkeet, sekä telineet ja paljon muuta.

Autonhoitotarvikkeet

Täältä löydät kaiken mitä tarvitset autosi ulko- ja sisäpuhdistukseen ja ehostamiseen. Valikoimassa on monenlaisia autonhoitotuotteita, kuten pesuaineita, vahoja, sisätilanpuhdistusaineita ja paljon muuta.

Työkalut

Kippis työkaluille! Olemme vankentaneet valikoimaamme uudella tuoteryhmällä, nimittäin työkaluilla. Nyt löydät meiltä kaiken tarvittavan tallisi varustamiseen. Valikoimamme sisältää laadukkaita työkaluja, jotka ovat kestäviä ja käteviä käyttää.

Paineilmatyökalut

Meiltä löytyy kaikki tarvittava autonhuoltoon ja -korjaukseen! Tässä osiossa on tarjolla erilaisia painemittareita, epäkeskohiomakoneita, puhalluspillejä, veden- ja öljynerottimia sekä paljon muuta. Näillä työkaluilla voit huoltaa ja korjata autoasi itse tai vaikka harrastaa autojen parissa. Tutustu valikoimaan ja valitse juuri sinulle sopivat työkalut!

Big Buy

Tehokkaita ja laadukkaita tuotteita isoihin projekteihin ja jatkuvaan käyttöön löydät edullisesti Big Buy -osastoltamme! Osta suuria eriä ja säästä rahaa, sillä tarjoamme tuotteet erikoishintaan isommissa erissä ostettuna.


Powered by Powered by