Automaalit.net

Osoite

VANTAAN NOUTOPISTE:

Osoite: Martinkyläntie 41, 01720 VANTAA

Puhelin: 0103 877 576 (Ma - Pe 9.00 - 16.00, La: ei puhelinpalvelua )

TÄRKEÄÄ TIETOA

Vantaan myymälä on vaihtunut vuoden 2022 alusta noutopisteeksi. Tämä muutos tarkoittaa sitä, että myymälä tyylinen myynti lopetetaan vantaalla. Myynti tapahtuu 3.1.2022 lähtien verkkokaupan välityksellä, ei käteiskauppaa. Paikalliset asiakkaat voivat tehdä verkkokaupasta noutotilauksen tai voit tehdä noutotilauksen noutopisteen tietokoneella. Noutopisteessä palvelee Automaalit.net henkilökunta joilta voi edelleen kysyä ohjeita ja vinkkejä maalauksiin, sekä henkilökunta opastaa tilauksen kanssa jos apua tarvitsee.

Noutopisteen aukioloajat:

Voit noutaa paketit kahdessa eri ikkunassa. Odotathan, että saat noutoilmoituksen, ennen kuin tulet noutamaan pakettia.

Maanantaista perjantaihin noutoikkunat ovat:

Kello 10.30 - 13.00 sekä 15.00 - 16.30

Huom! Olemme suljettuna helatorstain 26.5 ja perjantaina 27.5.

Jos noutoikkunat eivät millään sovi aikatauluun, sovi asiasta asiakaspalvelun kanssa erikseen. Löydämme varmasti sopivan ajan. Yritykset jotka ovat automaalit.net laskutusjärjestelmässä voivat noutaa tuotteet mihin kellon aikaan tahansa 10.30 - 16.30 välillä.

Yrityksestä:

Suomen Automaalit.net Oy on Pohjoismaiden johtava automaalien ja maalaustarvikkeiden verkkokauppa. Automaalit.net verkkokauppa on avattu keväällä 2005. Suomen Automaalit.net Oy:n taustalta löytyy korkeatasoista automaalauksen osaamista jo vuodesta 1982. Asiakkaitamme ovat automaalauksen harrastajat, ammattimaalarit sekä teollisuusyritykset Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Sävytämme maaleja 900 000 eri kaavan avulla juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tilaukset toimitetaan Vantaalla toimivasta terminaalista, joka toimii samalla noutovarastona. Ruotsin markkinoille tarkoitettu verkkokauppa www.billackering.eu avattiin keväällä 2011. Tanskan verkkokauppa avautui 2015 ja toimii osoitteessa www.autolakhandel.dk

Kumppanit:

Automaalit.netin kumppaneina toimivat parhaat ja luotettavimmat valmistajat, merkit, sekä maahantuojat. Ennen kuin asetamme uudet tuotteet myyntiin verkkokauppaamme, tutkimme ja testaamme niiden toimivuuden yhdessä kumppaneidemme kanssa. Haluamme näin varmistaa että asiakkaamme saavat rahoilleen vastinetta. Tuotteiden hinta-laatusuhde on meillä erinomainen ja se on meille kunnia-asia. 

Mikäli näet puutteita tuotevalikoimassamme tai kumppaneissamme, niin otamme sinulta mielellään palautetta vastaan.

Sinua palvelevat:

Automaalit.net asiakaspalvelussa työskentelevät vain kokeneet ja koulutetut automaalauksen asiantuntijat. Heiltä saat tuotteisiin ja maalaamiseen liittyvää ohjeistusta puhelimella tai sähköpostilla.

 

Asiakaspalvelun sähköposti

Sähköposti: info@automaalit.net
 

Vy Vu-Lalli, Vantaan Varastomyymälä

Sähköposti / email: vy@automaalit.net

Ympäristöasiantuntija

Service in English

Customer service

 

Rahua Berhane, Vantaan Varastomyymälä

 Sähköposti: rahua@automaalit.net

Puhelin: 050 576 0212

Asiakaspalvelu
 

Jere Lalli, Vantaan Varastomyymälä

 Sähköposti: jere@automaalit.net

Puhelin: 044 054 9491

Toimitusjohtaja / CEO+35Tot

 

Y-tunnus: 2103198-1