Edulliset ja laadukkaat automaalit Suomesta:

 

Jokainen asiakas on meille tärkeä:
 

Me Automaalit.net työntekijät uskomme, että jokainen auto on korjaamisen arvoinen. Siksi haluamme tarjota laadukkaat automaalit ihan jokaiselle. Tehdään maailmasta yhdessä värikkäämpi, siihen tähtäämme täällä Automaalit.netissä.

 

Jokainen automaalia kaipaava asiakas on meille tervetullut, olit sitten yhden naarmun korjaaja tai iso maalaamo. Palvelemme myös yritysasiakkaita, kuten automaalaamot, fixaamot sekä pienet korjaamot.

 

Koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua jokaisessa vaiheessa läpi tilaus- ja maalausprosessin, unohtamatta tuotesuosituksia. Olet sitten ensimmäisen projektin kimpussa tai jo ammattilainen, niin autamme kaikkia. Kysythän siis rohkeasti apua asiakaspalvelustamme!
 

Verkkokaupastamme löydät auton maalit, tarvikkeet ja hoitoaineet jokaiseen lähtöön. Sekoitamme automaalit värikoodilla sekä toiveiden mukaan. Tai jos haluat tule käymään noutopisteessämme. Tilaa sävytetyt automaalit sekä spraymaalit, fillerit tai tarvikkeet nopeasti toimitettuna Postnordin tai Matkahuollon kautta, jopa ilman toimituskuluja.

 

Viisi seikkaa, miksi on hyvä olla meidän asiakas:
 

 1. Tuomme laadukkaat automaalit vaikka suoraan kotiisi.

Käytämme laadukkaiksi testattuja ja arvioituja tuotteita, kuten Devilbiss, Troton, Profix, Tectyl, APP, Mipa, 3M, ja Nothern Lights. Meiltä löytyy automaaleja ja tarvikkeita ammattilaisille sekä harrastelijoille. Voit valita tuhansista noutopisteistä itsellesi sopivimman tai tuomme sinulle tuotteet suoraan jopa kotiovelle.
 

 2. Meillä Automaalit.net verkkokaupassa on ilmainen toimitus yli 120€ tilauksiin.

Voit tehdä isomman tai pienemmän tilauksen Automaalit.net verkkokaupasta ilman huolta suurista toimituskuluista. Alle 120,00€ tilauksissa toimituskulut on vain 9,90€. Kun tilauksen arvo ylittää 120,00€, toimituskuluja ei ole. Tilasit paketin minnepäin Suomea tahansa.

 3. Autamme, että sinulla on aina oikeat ja yhteensopivat tuotteet.

Auton maalauksen asiantuntijamme pitävät asiakkaiden projekteista huolta tarjoamalla ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua myös ensikertalaisille. Auton maalaus -oppaat, blogi ja -videot auttavat asiakkaita myös saavuttamaan erinomaisen lopputuloksen. Myynnissä olevat tuotteet ovat toistensa kanssa yhteensopivia. Lisäksi asiantuntijamme analysoivat jokaisen tilauksen ja ilmoittavat asiakkaalle mikäli tilauksesta esim. puuttuu jokin tärkeä komponentti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Myynnissä on turvallisia tuotteita mitkä täyttävät nykyaikaiset normit turvalliselle automaalaukselle.

 4. Valmistamme maalit aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Sävytämme 900.000 eri sävyä tarkkojen värikarttojen ja kaavojen avulla. Asiakkaan tulee antaa vain värikoodi. Värikoodilla voimme valmistaa juuri oikean sävyn tai asiakas voi toimittaa meille myös värimallin, josta voimme verrata oikean sävyn. Pyrimme aina yhdessä asiakkaan kanssa löytämään ajoneuvoihin oikean värin. Lue lisää värikoodeista >>

 

5. 100% kotimainen yritys

Olemme 100% kotimainen perheyritys ja toimimme seuraavien arvojen mukaisesti: luotettavuus, rehellisyys, läpinäkyvyys ja turvallisuus. Tämän lisäksi asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeä asia ja keräämme asiakkailta kokemuksia palvelustamme.
 

Lisätietoa automaaleista:

 

Jos kaipaat automaaluksesta lisätietoa, niin meiltä löytyy tietoa niin harrastajille, kuin myös automaalauksen ammattilaisille:


© 2023 Suomen Automaalit.net Oy - Automaalauksen asiantuntija vuodesta 1982


Powered by Powered by