Autonhoitotarvikkeet

Autonhoitotarvikkeet

Oikein valitulla autonpesuaineella auton pintojen peseminen on helppoa! Laadukas autoshampoo irrottaa lian, mutta ei poista alla olevaa autovahaa. Automaalit.net on automaalien ja auton maalipintojen asiantuntija ja valikoimastamme löydät taatusti sopivan autoshamppoon ajoneuvollesi.

Autoa ei kannata jättää likaiseksi pitkäksi aikaa. Maalipinnan päällä oleva lika sisältää kosteutta ja se altistaa metalliosat korroosiolle kohdissa, joissa maalipintaan on tullut pienikin vaurio. Lika myös altistaa naarmuille ja se heikentää maalin kiiltoa. Säännöllisesti pesty ja vähintään pari kertaa vuodessa vahattu maalipinta lisää ajoneuvosi käyttöikää ja jälleenmyyntiarvoa - ja lisäksi puhtaana kiiltävä auto on aina ilo silmälle!

 

Auton käsinpesun lyhyt oppimäärä

  • Pese auto säännöllisesti - säästät aikaa ja teet palveluksen autollesi. Pinttyneen lian poistaminen on työläämpää kuin nopea pesu autoshampoolla. Lisäksi pinttynyt lika altistaa ruostumiselle ja se heikentää maalin kiiltoa.

  • Kastele pinnat ennen pesun aloittamista.

  • Jos auto on todella likainen, esipese kura pois vedellä ennen pesuaineen käyttöä. Jos mahdollista, käytä painepesuria. Älä hankaa.

  • Käytä likaisille vanteille ja helmojen alareunoille eri sientä kuin puhtaammille maali- ja lasipinnoille.

  • Paras pesupaikka on varjossa. Kesällä aurinko voi kuivattaa pesuaineen nopeasti. Jos varjoisaa paikkaa ei ole saatavilla, niin pese ja huuhtele pienempi alue kerrallaan kuivumisen välttämiseksi.

  • Huuhtelu tehdään ylhäältä alaspäin. Näin pinnoille jää mahdollisimman vähän pesuainejäämiä.

  • Kuivaa auto lopuksi esim. säämiskällä. Näin vedessä olevat kivennäisaineet ja muut epäpuhtaudet eivät jätä jälkiä puhtaalle pinnalle.

  • Levitä vahaa vain täysin puhtaalle ja kuivalle pinnalle.

  • Nauti uudennäköisestä ajoneuvostasi!

Huomioithan ajoneuvoa pestessä, että omalla pihalla tulee käyttää biohajoavia pesuaineita. Pesuvedet pitää imeyttää maahan, eikä niitä saa päästää valumaan suoraan sadevesiviemäriin tai vesistöihin.


Brayt tuotteet

Pidä maalipinnat hehkeänä, täältä löydät kaikki laadukkaat ja uudistuneet Brayt kiillotusaineet ja tarvikkeet.

Presta / Malco / Ghost Killer tuotteet

Puhdistusaineet jokaiselle auton pinnalle. Täältä löydät Prestan, Malcon ja Ghost Killerin tuotteet.

Northern Lights tuotteet

Northern Lights tuotteet - Kattava valikoima pesuaineta, tekstiili- ja nahkapinnat, koelauta- ja oviverhoilut sekä autoshamppoo.

Tarvikkeet

Täältä löydät mikrokuituliinat, vahanlevitystyynyt, kiillotuskoneet ja  muut tarvikkeet autonhoitoon. 

Stayhold

 Stayhold tavaratuella saat autosi takakonttiin järjestyksen. Tue ostokset, työkalut, matkalaukut ja muut tavarat.