Preval Sprayer


Preval Sprayer

Tuote on loppu, tulossa pian lisää

11,00

Preval-maaliruisku -toimiva ratkaisu kaikkeen maalaukseen. Maalaat sillä autot, mopot, vanteet, moottoripyörät, veneet, kalusteet, irto-osat jne. -valitse käyttökohteesi itse!

Yhdellä Preval-maaliruiskulla maalaat n.0,3l maalia. Et tarvitse kompressoria, perinteistä ruiskua, eikä tiellä olevia johtoja tms. Saat siis selvää säästöä isommissa kohteissa mihin normaali spray ei riitä. Pystyt maalamaan erittäin korkeatasoista jälkeä jopa talliolosuhteissa.

Suosittelemme Preval-maaliruiskua käytettäväksi erityisesti Akryylimaaliemme PUR-HS ja OC sekä kaikkien kirkas- ja mattalakkojen kanssa. Huomaathan myös että pystymme sävyttämään akryylimaali OC:stä värin kuin värin:

kiiltävä -puolikiiltävä – silkinhimmeä – matta,

kiiltoasteella valintasi mukaan.

Toimii myös liuotinohenteisen metallivärin kanssa. Voit ruiskuttaa ensin värin ja puhdistuksen jälkeen samalla ruiskulla ja säiliöllä 2K-lakan. Kestävää pintaa erittäin helposti!

Preval-maaliruisku toimii myös 1K-lakkojen sekä candyjen ja hienojen hileiden kanssa käytettäväksi.

 

Kuinka käytät Preval-maaliruiskua?

Valmista haluamasi määrä maalia ohjeen mukaan seuraa huolellisesti maalikohtaista ohenne ja/tai kovetesuhdetta, sekoita hyvin ja kaada maali Preval-lasipurkkiin, jota ei kuitenkan saa täyttää liikaa. Kierrä Preval-suutinosa kiinni, tee testiruiskutus ja aloita maalaus. Älä kallista maalatessa yli 45asteen kulmaan kun ruiskutat, älä sekoita enää kun suutin on paikallaan etteivät ilma-aukot tukkeudu. Ruiskuta tasaisella jatkuvalla liikkeellä.

HUOM! Älä kääntele, sekoita tai kallista yli 45asteen kulmaan maalatessa.

 

Kunka puhdistat Preval-maaliruiskun?

Kierrä suutinosa irti lasipurkista, pyyhi tinnerillä tai ohenteella suutinosan imuputki puhtaaksi, aseta imuputki astiaan jossa on puhdasta tinneriä tai ohennetta ja tee muutamia suihkautuksia kunnes suuttimesta tulee puhdasta ainetta läpi. Ruisku on valmis seuraavaan käyttöön.

Ylijääneen maalin voit varastoida lasipurkissa tai puhdistaa purkin seuraavaan maalauskertaan.

 

http://www.preval-europe.com/

 

Tuotteen lisätiedot

Oulun varastosaldo, kpl 0
Vantaan varastosaldo, kpl 0

Suosittelemme myös

Mipa Akryylimaali HS
44,00 / l

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Värisihti
0,29

Selaa tätä tuoteryhmää: Pintamaalit