Raskaskalusto

Meillä on todellakin paljon vaihtoehtoja ja osaamista raskaankaluston maaleissa! Yleisimmät runkosävyt löytyvät tehtaan sävyttämissä 10 litran astioissa, ja hintakin on yllättävän edullinen (esimerkiksi Scania 1346692 ja Volvo 1042). Tarjoamme myös mahdollisuuden sävyttää kaikki sävyt ja useita erilaisia maalilaatuja, kuten Epoksi-, Polyuretaani- ja Keinohartsimaalit sekä arkyylivärit ja metalli/helmiäisvärit. Meiltä löytyy myös spraypulloja, joihin on mahdollista tehdä kaikki värit akryylistä sekä metalli/helmiäismassasta. Joten jos tarvitset raskaankaluston maaleja, olet tullut oikeaan paikkaan!


Kuorma-automaalit

Meiltä löytyy yleisimmät raskaankaluston runkosävyt suoraan tehtaan sävyttämissä 10 litran astioissa ja spraypulloissa. Hinnat ovat yllättävän edullisia! Jos tarvitset muita sävyjä tai erilaisia maalilaatuja, meillä on myös laaja valikoima esimerkiksi Epoksi-, Polyuretaani- ja Keinohartsimaaleja, arkyylivärejä, metalli- ja helmiäisvärejä, joita voimme sävyttää tarpeesi mukaan.

Kone- ja teollisuusmaalit

Meillä on varastossa laaja valikoima erilaisia teollisuusmaaleja, joita käytetään yleisesti erilaisissa rautarakenteissa, koneissa ja muissa vastaavissa kohteissa. Näihin maaleihin kuuluu esimerkiksi korroosionestomaalit, lämpömaalit, epoksimaalit sekä monia muita erikoismaaleja.


Powered by Powered by