Profix Metalliväripaketti 6L

Hinta 244,20
Yhteishinta 290,10 €


Todella suosittu monipuolinen metalli- ja helmiäisvärien maalipaketti auton ylimaalaukseen tai base (eli värillä jossa ei ole metallia tai helmiäistä).

Tässä on todellinen helmi autoharrastajille! Auton ylimaalaukseen tai base-värin maalaukseen tarkoitettu monipuolinen metalli- ja helmiäisvärien kuuden litran maalipaketti. Tämä suosittu tuote on täydellinen valinta autoharrastajille, jotka haluavat tehdä autostaan todella näyttävän.

Paketti sisältää kaiken tarvittavan, jotta voit luoda autostasi juuri sellaisen kuin haluat. Voit käyttää metallivärejä korostamaan autosi muotoja ja linjoja tai helmiäisvärejä lisäämään autosi ulkonäköön upeaa syvyyttä ja kiiltoa. Paketti sopii myös base-värin maalaukseen eli värillä jossa ei ole metallia tai helmiäistä.

Maalipaketti on todella monipuolinen ja sopii erityisesti kaikenlaisille autoille, riippumatta siitä, onko kyseessä vanha klassikko vai moderni urheiluauto. Voit luoda autostasi todellisen taideteoksen, joka kerää katseita missä ikinä liikutkaan.

Tämä on täyden kympin pintavärisetti. Paketti on erittäin helppokäyttöinen ja sopii kaikenlaisille käyttäjille, riippumatta siitä, onko sinulla aiempaa kokemusta auton maalaamisesta vai et.

Tämä maalipaketti on todella suosittu, joten varmista, että saat omasi jo tänään!

 

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • 2L Profix Aqualine -massaa (ruiskuvalmis)
  • 2kpl Troton C108 kirkaslakka 1L ja kovete 0,5L ja ohenne 0,5L
  • 4kpl Northern Lights 1400ml mittamuki
  • 1L Troton silikoninpesuaine
  • 2kpl APP pölyliina
  • 4kpl värisihti
  • sekoitustikkuja

Ilmoita auton merkki sekä värikoodi ostoskorin huomautukset -kentässä!

HUOM! Metalliväripaketin maali ei ole automaattisesti metalli-/helmiäisväri jos tilaat sen värikoodilla joka ei ole metalli-/helmiäisvärille!

 

Tuotteen lisätiedot

Tuoteseloste Lataa

Sisältää seuraavat tuotteet

Profix Aqualine 2G, vesiohenteinen värimassa. Profix Aqualine 2G,Täydellinen värivalikoima metalli-/helmiäisvärejä sekä parempi väritarkkuus.

2 l
168,00

Troton Master C108 kirkaslakka on päivitetty versio Master HS kirkaslakasta. Paremmat raaka-aineet ja ominaisuudet!

2 kpl
100,00
1 l = 25,00 €

Tarjoamme helppokäyttöisen maalin mittaus- ja sekoitusmukin, joka auttaa sinua saavuttamaan tarkat sekoitussuhteet maalillesi tai lakallesi. Mukin selkeät merkinnät helpottavat sekoittamista ja varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

 

4 kpl
4,40

(Paketin koko: 1 kpl)

Nylonvärisihti 190 micronia. Sopii maalille, sekä lakalle. Osta kerralla enemmän ja säästä hinnassa huomattavasti.

4 kpl
2,80

(Tilavuus: 1 litra)

Valitse Troton Silikoninpesuaine tehokkaaseen puhdistamiseen. Poistaa tehokkaasti silikonin, vahan, rasvan, pien yms. liat ennen maalusta. 

1 kpl
10,90

APP Pölyliina pintojen pyyhintään ennen maalausta. Pölyliinalla saat varmasti pienimmätkin pölyt pois maalattavilta pinnoilta. 

2 kpl
2,40

MixMax muovinen maalinsekoitustikku. Tikun muotoilu takaa tehokkaan sekoituksen maaleille. Sekoitustikulla on pituutta 20cm.

4 kpl
1,60

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
DeVilbiss GTi Pro Lite DeVilbiss GTi Pro Lite
551,60 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Värisihti
Nyt 0,70

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Metallivärit, Metallipaketit, profix tuotteet
Powered by Powered by